Zelfzorg is… Jezelf verwennen

Jezelf dingen gunnen, jezelf verwennen; het kan voor sommigen heel erg lastig zijn. Gedachtes als het jezelf niet waard vinden, het niet verdienen, andere schuldgevoelens, er gewoon niet bij stil staan of er het geld niet voor hebben. Toch is het goed om jezelf af en toe te verwennen. Het hoeft niet groot en duur te zijn. Geef jezelf een kleinigheidje, maak of trakteer jezelf op iets lekkers, doe iets fijns.

Als het lukt (mag / kan) dan verwen ik mezelf weleens met tekenspullen, (strip)boeken, rust, mezelf in een dekentje wikkelen, fijne geurtjes in huis (ylang-ylang olie van CHI), het gezellig maken in huis, (sfeerlicht) Netflix, etc. (vergeet vast nog een boel dingen) Er is ook een kant in mij die zich graag verwent met lekker eten (junkfood voornamelijk), maar daar ben ik het niet altijd mee eens haha, oja en knuffel konijnen. Mezelf een “knuffel-koop-verbod” opgelegd want het huis puilt uit van de knuffels. Geen flauw idee waarom ik mezelf met chocolade en bloemen heb getekend want dat zijn de twee dingen waar ik minder dol op ben haha. (pin me er niet op vast, is veranderlijk) Waarschijnlijk omdat ik het leuk vind om ze te tekenen! En maakt het beeld wel duidelijk zo 😉

Wat doe jij om jezelf te verwennen? En waar heb jij jezelf voor het laatst nog op getrakteerd?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)