Wat is je nummer

Vind het lastig om te zeggen dat ik iets (niet) wil, ergens wel/niet mee eens ben en moeilijk om een mening te geven. Bang dat de ander boos wordt, iets gaat doen, bang voor represailles. Dus probeer je iedereen maar te vriend te houden en ga je over je eigen grenzen heen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ach San, vreselijk hè? Echt iets om blauw/grijs van aan te lopen!!! Mooi weergegeven! 🙂
    Maar ondertussen. Zo herkenbaar ook. Op den duur verzin je wel iets om het op een leuke, niet vervelende manier aan te geven dat je iets echt niet wilt. Maar dat kost toch altijd een beetje moeite. Natuurlijk zou het ook zo kunnen zijn dat de ‘vrager’ opmerkt dat je het niet wilt geven en je dan in je waarde laat, maar die gevoeligheid heeft helaas lang niet iedereen. Ik vind wel dat de vrager daar een verantwoordelijkheid in heeft. Dan hoef jij helemaal niet in zo’n situatie te komen!!!
    Vriendelijke groet, Jann

    • Hé Jann, dank je wel voor je fijne bericht. Bij dit soort situaties denk ik vaak pas achteraf wat ik had of kunnen zeggen haha. Op het moment zelf ga je in zo’n bevries-stand :-O

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)