SIAD

Vandaag is het weer Self Injury Awareness Day. Op 1 maart worden er in Nederland lotgenotenbijeenkomsten gehouden om samen stil te staan bij deze dag. Ook ik sta vandaag even stil en heb daarbij deze tekening van vorig jaar geüpdatet met de tekenvaardigheid van nu! (Wat een verschil hihi)

SIAD is een dag waarop we stilte willen doorbreken en aandacht vragen over zelfbeschadiging. Wil je hier meer over weten ga dan naar stichting Zebra Voorlichting of stichting Zelfbeschadiging voor meer informatie.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Mooi die sneden liefdevol aangevuld tot hartjes dmv inkt. Prachtig getekend weer. Mooi om dit zo onder de aandacht te brengen. Take care!
    Vriendelijke groet,
    Jann

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)