Je ogen…

“Wanneer ik in je ogen kijk, dan… Oh laat maar.”

Ben aan het experimenteren met andere, nieuwe kleuren. Verder heb ik op het moment erg veel last van m’n ogen. Kreeg een spoedafspraak bij de oogarts, aangezien ik normaal maar één keer in het jaar naar een controle afspraak hoef (voor een te hoge oogboldruk), maar door de klachten die ik de laatste tijd ervaar was het verstandig om de afspraak te vervroegen. Alsof iemand op je oog heeft geslagen, drukkend en pijnlijk gevoel. Alsof iemand continu in je ogen blaast (of dat effect van menthol), prikkend gevoel en het ooglid dat blijft hangen bij het op- of wegkijken ervan. Toch was de oogboldruk goed maar na vijfentwintig soorten druppeltjes in het oog was de conclusie “chronisch droge ogen”. Kreeg er natuurlijk oogdruppels voor mee, maar dat leek de boel alleen maar te verergeren. Nu zijn we nieuwe soort oogdruppels en gel verder. Hopen dat dit de boel wat verzacht en helpend is.

Dus vandaar dat het wat stiller was de laatste tijd…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ja dat snap ik wel dat het dan even niet gaat met tekenen. Vervelend hoor, ik gun het je dat het nu even een poosje beter gaat met minder lichamelijke dingetjes. Leuk dat je experimenteert met nieuwe kleuren. Ik denk dat experimenteren altijd belangrijk is om goede dingen te maken. Sterkte met je ogen, ik hoop dat de nieuwe druppels je beter helpen.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)