Je ogen…

“Wanneer ik in je ogen kijk, dan… Oh laat maar.”

Ben aan het experimenteren met andere, nieuwe kleuren. Verder heb ik op het moment erg veel last van m’n ogen. Kreeg een spoedafspraak bij de oogarts, aangezien ik normaal maar één keer in het jaar naar een controle afspraak hoef (voor een te hoge oogboldruk), maar door de klachten die ik de laatste tijd ervaar was het verstandig om de afspraak te vervroegen. Alsof iemand op je oog heeft geslagen, drukkend en pijnlijk gevoel. Alsof iemand continu in je ogen blaast (of dat effect van menthol), prikkend gevoel en het ooglid dat blijft hangen bij het op- of wegkijken ervan. Toch was de oogboldruk goed maar na vijfentwintig soorten druppeltjes in het oog was de conclusie “chronisch droge ogen”. Kreeg er natuurlijk oogdruppels voor mee, maar dat leek de boel alleen maar te verergeren. Nu zijn we nieuwe soort oogdruppels en gel verder. Hopen dat dit de boel wat verzacht en helpend is.

Dus vandaar dat het wat stiller was de laatste tijd…

Eén reactie

  1. Ja dat snap ik wel dat het dan even niet gaat met tekenen. Vervelend hoor, ik gun het je dat het nu even een poosje beter gaat met minder lichamelijke dingetjes. Leuk dat je experimenteert met nieuwe kleuren. Ik denk dat experimenteren altijd belangrijk is om goede dingen te maken. Sterkte met je ogen, ik hoop dat de nieuwe druppels je beter helpen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.