3 reacties

  1. Ah San, ben je ziek? Of zie je het gewoon even niet meer zitten? Beterschap in beide gevallen, ik hoop dat je snel weer ‘goed’ bent, take care.

    • Hey Sandra, gaat het alweer wat beter met je? Ik hoop het, je ziek voelen is heel naar. Je vriend lijkt mij een aardig iemand, die zal je vast goed verzorgen en je een beetje vertroetelen. Verder gewoon uitzitten (hangen) tot het weer beter gaat. Nogmaals veel beterschap en sterkte!! Ik hoop snel weer een mooie tekening van je te zien, maar alleen als je er zin in hebt hoor!!! Doe rustig aan als je dat nodig hebt.

      • Hé Jann thanks voor je berichtje! Ik voel(de) me gewoon blèhhh haha. Niet ziek maarre, sja gewoon blèh. Als ik het niet goed kan uitleggen dan zeg ik dat maar! 😀 Inderdaad uitzitten zoiets denk ik. En rustig aan doen 🙂

Geef een reactie