Voel me blah

Voel me bleh. En deze animatie is ook bleh. :-S

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

  1. Ah San, ben je ziek? Of zie je het gewoon even niet meer zitten? Beterschap in beide gevallen, ik hoop dat je snel weer ‘goed’ bent, take care.

    • Hey Sandra, gaat het alweer wat beter met je? Ik hoop het, je ziek voelen is heel naar. Je vriend lijkt mij een aardig iemand, die zal je vast goed verzorgen en je een beetje vertroetelen. Verder gewoon uitzitten (hangen) tot het weer beter gaat. Nogmaals veel beterschap en sterkte!! Ik hoop snel weer een mooie tekening van je te zien, maar alleen als je er zin in hebt hoor!!! Doe rustig aan als je dat nodig hebt.

      • Hé Jann thanks voor je berichtje! Ik voel(de) me gewoon blèhhh haha. Niet ziek maarre, sja gewoon blèh. Als ik het niet goed kan uitleggen dan zeg ik dat maar! 😀 Inderdaad uitzitten zoiets denk ik. En rustig aan doen 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)