Wat te eten AAAH

wat te eten - strip Het gedraaikont begint in de vroege middag zodra ze de supermarkt is binnen gestapt tot ze helemaal gesloopt met eindelijk iets gekozen te hebben weer naar buiten wandelt… ’s Avonds haha. Niet altijd doorhebben dat je al uren in de supermarkt ronddwaalt. (Of zoals ik: lang op dezelfde plek blijven staan en uit contact gaan want lol er wordt flink vergaderd van binnen.) Deze discussies met jezelf zijn écht vermoeiend. Dusse, wat te eten vandaag? Ben jij al in overeenstemming met jezelf?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ah, je bent weer terug. Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad. Ik heb je tekeningen wel gemist hoor!! 🙂
    Je hebt op een van de tekeningen een mooi doosje donuts getekend, vind jij die ook zo lekker?? Ik ken deze discussies met jezelf maar al te goed. Alleen heb ik dit niet in de supermarkt maar achter de computer. Ik ben al jarenlang een fanatieke online shopper (tegenwoordig bij Picnic) omdat het in principe tijd oplevert, en omdat ik zo ook midden in de nacht boodschappen kan doen, maar ook omdat ik, als vermoedelijk aspergertje, het liefst mensen in de supermarkt ontloop. Maar ook achter de computer treden dit soort verschijnselen op (en gelukkig kun je ook doosjes met lekkere donuts kopen 🙂

    • Haha donuts zijn lekker! Ik snap je wat betreft mensen in de supermarkt willen ontlopen. Maar met online bestellen komt er iemand aan de deur en laat dat nu net een (groot) dingetje voor me zijn… (veels te spannend) Haha dan loop ik liever eventjes naar de supermarkt. 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)