Wat te eten AAAH

wat te eten - strip Het gedraaikont begint in de vroege middag zodra ze de supermarkt is binnen gestapt tot ze helemaal gesloopt met eindelijk iets gekozen te hebben weer naar buiten wandelt… ’s Avonds haha. Niet altijd doorhebben dat je al uren in de supermarkt ronddwaalt. (Of zoals ik: lang op dezelfde plek blijven staan en uit contact gaan want lol er wordt flink vergaderd van binnen.) Deze discussies met jezelf zijn écht vermoeiend. Dusse, wat te eten vandaag? Ben jij al in overeenstemming met jezelf?

Eén reactie

  1. Ah, je bent weer terug. Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad. Ik heb je tekeningen wel gemist hoor!! 🙂
    Je hebt op een van de tekeningen een mooi doosje donuts getekend, vind jij die ook zo lekker?? Ik ken deze discussies met jezelf maar al te goed. Alleen heb ik dit niet in de supermarkt maar achter de computer. Ik ben al jarenlang een fanatieke online shopper (tegenwoordig bij Picnic) omdat het in principe tijd oplevert, en omdat ik zo ook midden in de nacht boodschappen kan doen, maar ook omdat ik, als vermoedelijk aspergertje, het liefst mensen in de supermarkt ontloop. Maar ook achter de computer treden dit soort verschijnselen op (en gelukkig kun je ook doosjes met lekkere donuts kopen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.