Snurk

snurk - strip Me: “Schaaaatje, ik weet dat ik dit een tijdje terug al aan je had gevraagd maar voor de zekerheid: Mag ik je naam in de strip zetten?”
Hij: “Ja hoor.”
Me: “En toen stemde je ook in met dat ik je snurkend mocht tekenen… ”
Hij: “Hmmpff…”😒
Me: “Mag ik ‘m plaatsen?”😳
Hij: “Ja maar dan neem ik wel op hoe jij knort en dat moet je er dan wel bij zetten.”😈

Uhhh…😬 Uhhh hopelijk telt dit ook als vervanger van die geluidsopname. We hebben gewoon een snurkend huishouden.😅

Hahaha wat, wij? Snurken? Het was de kat!

Wie snurkt er bij jou thuis het hardst? Je huisdier? Je partner? Je buurman? Jijzelf???😂

 

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)