In the box

in the box - strip Jezelf wegstoppen, je gevoelens negeren en/of de boel opzij zetten maakt dat je je nog veel slechter gaat voelen. Haal jezelf (figuurlijk) 😉 uit de doos en gun jezelf wat tijd en ruimte.  Gun jezelf… “Gunnen” vind ik trouwens maar een lastig woord en daarom probeer ik voor mezelf zoiets om te buigen en/of te veranderen naar een woord wat beter aanvoelt, zoals “proberen”. 🙂 Ik vind proberen zo’n prachtwoord. Proberen is ook wel onderzoeken. Proberen is volgens Encyclo.nl: “(iets) doen waarvan je niet zeker weet of het kan of lukt”. Het kan beide kanten op. En dat is oké, want je onderzoekt iets. 😉 Proberen is soms op je bek gaan en ervan leren. Proberen is oké. Stop je gevoelens niet weg, maar probeer te onderzoeken, te ontdekken, te leren en te ervaren. Dat is doodeng I know right! Maar kleine stapjes… Misschien is de doos nog dicht of mag er al een kiertje van opening zijn. Misschien kun je al vanuit de doos over het randje heen kijken of sta je nog met één been in de doos; all is fine, take your time.❤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)