Positief blijven

positief blijven - ga toch weg - comic

Sorry for my language, but you don’t always have to feel positive, ya know? It’s okay if you can’t be, feel or think positive all the time.

Je hoeft je niet altijd positief te voelen. Het is oké als je niet altijd positief kunt voelen, denken of zijn.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Je hebt helemaal gelijk! Ik krijg altijd een beetje een kriebelig gevoel van mensen die vinden dat altijd alles maar positief moet zijn. In de wereld waarin wij leven zijn heel veel dingen voor heel veel mensen helemaal niet zo positief. Ik vind het leven vaak ook een hele opgave en het zijn toch vaak de speciale dingen die ik kan die mij weer verder helpen: schilderen, muziek maken, eigenlijk gaat het bij mij daar om! Maar ik weet wel dat er mensen zijn die het veel moeilijker hebben dan ik.
    Jouw tekentalent is ook zo iets, ik kan mij voorstellen dat het je soms troost kan bieden in moeilijke periodes. Ik heb dat met gitaarspelen. Dat doe ik al ongeveer zo lang als ik mij kan herinneren. Ik speel niet heel goed hoor, maar het geeft mij ook een soort troost!
    Sterkte lieve Sandra

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)