Feeling pressure

feeling pressure - comic Sometimes the worst critics aren’t others, but ourselves.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oh wat herkenbaar weer! Bij mij werkt het net zo. Een vriendin had het eens over een toets-steen.
    En daar kan ik wel iets mee. Waar je aan- of over denkt moet getoetst worden. Als je een sterke toetssteen hebt dan leg je de lat hoog. Maar dan kom je ook wel ergens! Kijk maar naar jouw strips.
    Maar dat die toetssteen ook af en toe zo vervelend is dat je hem (of haar) het liefst het raam uit gooit is dan ook duidelijk!
    Het is, denk ik, de kunst om streng te zijn op een lieve menselijke manier. Het kan mij soms helpen om de toetssteen een beetje in de maling te nemen om het wat te relativeren. Mijn toetssteen vindt dat eigenlijk ook wel leuk, ze geniet er dan van om gewoon lekker lui en rustig in mijn hoofd (daar woont ze) wat te dobberen!
    Pas goed op jezelf en je toetssteen lieve San! Take care.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)