My neck, my back, my anxiety attack

My neck, it's fine - comic Which one are you now?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ha, heel bekend en ik kan meteen mee doen:
    Nu ben ik plaatje 1, want verliefd op een leuke vrouw die ik heb ontmoet na afsluiten van de kunstroute dit weekend. Maar vermoedelijk ben ik over niet al te lange tijd weer gewoon plaatje 2, als ik haar verder nooit meer zie!!! 🙁

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)