Booklet

bookletstrip
(Hover with the cursor on the image for English or when on the phone tap and hold the image)

Inner dissagreement. Anxiety, shame, etc. I know it needs time, balance and patience. We have to co-operate. Try being gentle with yourself.❤
URGHFJBNJX Dit dus posten vind ik al doodeng. De neiging om nu te verdwijnen, of het te blokken. Omdat het er zo letterlijk in de comic staat. Zwart op wit… AAaaahh! I can’t describe it… Absolutely stressed and anxious to the max…

Maybe this is not so relatable for many, but I want to show my struggles. Maybe you can relate this in a different way? Like opposed thoughts and emotions what holds you back from doing the things you want to do.💜

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)