Aan de slag!

Aan het boekje werken
(Hover with the cursor on the image for English or when on the phone tap and hold the image)

I try to work on the booklet, but it all gets so real. Have to deal with all these feelings like insecurity, anxiety, ashamed, failure, exposed. “How do I do this? What to share, what not? Can I do this? It’s too much!” Open up is scary. Doing new things is scary. But I try to remind myself that it doesn’t have to be done in one day. It doesn’t have to be right away. Taking it step by step, trying to feel what’s right.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)