Katheter deel 2

Catheter part 2 comic
(Hover the cursor over the image to see the English version; on the phone tap and hold the image to change the image)

Katheter story deel 2. #Noshame lol. It’s beginning to get normal for me. But it’s not normal. I’m sorry for those who saw me doing that.🤭

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oh ja zo herkenbaar! Ik heb er een tijd mee in mijn laars gelopen. Die had een hele wijde schacht en daar paste het zakje zo in. Maar soms moest ik wel even schikken. Wat een gedoe. Ik hoop dat je snel weer zonder kunt! Liefs, x

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)