Smile…

what makes you smile - illustration What makes you smile? Wie of wat maakt je aan het lachen?

For me it can be the little things. Watching clouds go by, cuddling with the pets, favourite music, movie, game, music or book, rain sounds, watching the (night)sky, taking a walk, a share on this post, a… oh hahaha. But it’s true, it makes me smile and I am deeply thankful and blessed by all of you.❤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Wat een prachtige gevoelige tekening. Ook wel een beetje ‘sad’ vind ik. Maar dat is zoals het nu is. Dat begrijp ik wel. En het hoeft ook helemaal niet altijd leuk en blij te zijn, dat is ons leven ook lang niet altijd. Als je af en toe maar even wat moois ziet en of doet. Ook ik ben vaak blij met kleine grappige dingen. Af en toe doen ook mensen onverwachte leuke en mooie dingen. Dat is ook vaak erg leuk en ontroerend. Het geluid van regen…. echt prachtig en ook rustgevend. Ik hoop dat je een mooie dag hebt, geniet van het wat betere weer! Tot de volgende tekening!! Ciao

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)