Feel the feelings

the feelings - illustration

Feelings… Sometimes it may feel like that emotions are bad or that we don’t allow ourselves to fully experience our feelings.
A little reminder: There are no bad feelings. Feelings are not “bad” or “good” but simply “comfortable” or “uncomfortable.” And even uncomfortable feelings (like sadness, anger etc) help us point issues we ignored about ourselves. Allowing ourselves to fully experience our emotions can help us sort out what we really want and think. Remember all your feelings are valid, what you feel matters.❤ How are you feeling today? Do you feel or flee your feelings?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)