In the mud

Deze slideshow vereist JavaScript.


[edit: Ah no! Made a spelling mistake😭 Comic panel 3 “tring” = trying. “It’s like you’re trying to move through thick mud and think through think fog.”]

The quiet strength and fortitude of continuing on…

It’s like everyone around you is travelling at twice the speed and you’re in a dream where you’re stuck in the mud. It’s exhausting. It’s like wanting to do everything but wanting to do nothing at all. It’s like wanting to do stuff but not having the energy to do so. It’s being afraid to lose your best friends but not having the energy to hang out with them. It’s sitting in your bed at 3AM worrying about the future you don’t even want to have. It feels like emotional fatigue and exhaustion, like you are simply too tired to continue. But I promise, you absolutely can. Reach out to a friend, family member, or a mental health professional. Odds are, you’re not alone.🖤

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)