Depressie; een animatie.

https://www.instagram.com/p/CSM4N_-KjIg/

(Geluid aan!)

Ik heb er dagen (of weken?) aan gewerkt. CW / let op: Muziek kan triggerend zijn.
Muziek credits: Michael Bublé – Feeling good & Metric – Grow up and blow away.

Het kan zijn dat er “video niet beschikbaar / geen toestemming” melding staat, video is gewoon online en beschikbaar: check hier filmpje op Facebook SanDraws.nl

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)