To me, from me❤ (2023)

valentinesday to me

Morgen is het Valentijnsdag, maar ik dacht dat dit een mooie reminder is voor zelfliefde.💜 Van mij, voor mij.💖 Voel je vrij dit te delen met iedereen die het nodig heeft en of tag iemand om te laten weten dat je aan diegene denkt💜🥰 Ik kan je support erg goed gebruiken, dank je wel!🙏🥺💖 (Delen kan via de knoppen onder dit bericht)
I love you!💜💜💜

English:
Tomorrow is Valentine’s Day, but I thought this is a great reminder for self love.💜 To me, from me💖 Feel free to share this with anyone who needs to hear or see this and or tag someone to let them know you’re thinking of them💜🥰 I can really use your support! So thank you.🙏🥺💖 (You can share via the buttons below this post)
I love you!💜💜💜

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)