Trigger kind(deel)

Soms zien we dingen of maken we situaties mee in het dagelijkse leven waarvan we graag zouden willen ingrijpen of er iets van zeggen. Maar wat als het zo dichtbij komt dat je niet meer kan of durft? Niet langer de volwassene zijn die op dat moment daar staat, maar weer het kleine kind die het opnieuw beleeft.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Herkenbaar…… Ik merk het nu heel erg met mijn kuiken. Dat vindt lezen niet fijn. Vroeger had ik datzelfde probleem met rekenen… Mijn basisschoolleraar schopte en sloeg mij en nu we bijna 40 jaar verder zijn ben ik nog steeds bang voor cijfertjes. Dus zet ik bij zoonlief een eindeloos-geduld-pet op en als dat geduld dan op is lost mijn Lief mij af.
    Soms kun je van die kleine straattafereeltjes volledig van je stuk zijn he. Ellendig. Knuffel xxx

    • Dank je voor je bericht! ❤ herkenbaar ook. Inderdaad met wiskunde kon de leraar nog wel eens zijn “geduld” verliezen als je een sommetje niet wist. Fijn dat je zoveel geduld hebt voor je zoon!❤ Bizar hè hoe zo’n straattafereel je ineens volledig terug naar toen kan brengen! Dikke knuffel terug! xxx

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)