Zelfzorg challenge – dag 1

De maand november staat in het teken van zelfzorg. Meerdere mensen die met zichzelf de “challenge” aan proberen te gaan rondom zelfzorg. Een zelfzorg challenge helpt je om wat meer bewuster te worden (wat doe ik aan zelfzorg?), om hierin te kunnen groeien, te mogen oefenen en te leren zodat dit iets gaat worden vanuit jezelf. Dat je dit wat meer eigen kunt gaan maken. Het jezelf wat meer mogen gunnen en toestaan.

Deze maand doe ik mee met de zelfzorg challenge van Stichting Zebra voorlichting. (Maar je kunt ook anderen volgen en of aansluiten) Daarbij sta ik elke dag wat meer stil over het thema zelfzorg. Zelf weet ik dat het lastig kan zijn om goed voor jezelf te zorgen maar dit wel erg belangrijk is. Zoals ontspanning zoeken of fijne, leuke dingen voor jezelf doen en goed voor jezelf zorgen. De zelfzorgchallenge begint op 1 november en duurt de hele maand. Ik ga proberen (uitdaging hihi) om de hele maand iets proberen te delen wat ik doe aan zelfzorg. Doe jij ook mee?

Vandaag gaat het om even te kunnen ontspannen. Tijd vrij maken om je favoriete serie en of film te kijken. Wat zijn volgens jou dé films / series (op Netflix) die je gezien moet hebben?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Top! Sandra. Goed plan, veel plezier en zorg goed voor jezelf!! Ik hou meer van films dan van series dus kan ik niet zo veel zeggen over wat ik leuke series vind!
    Groet van Jan

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)