Zelfzorg challenge – dag 4

Vandaag de geluidsboxen een tikkeltje harder zetten zodat je eens lekker schaamteloos met je favoriete muziek durft mee te zingen hihi! Even headbangen, stuiteren en of gek doen. Wat ik als kind graag deed; playbacken en doen alsof je een mega beroemdheid bent die optreedt voor een gigantisch groot publiek haha. Welke muziek vind jij heerlijk om je eens lekker te laten gaan?

De maand november staat in het teken van zelfzorg. Meerdere mensen die met zichzelf de “challenge” aan proberen te gaan rondom zelfzorg. Een zelfzorg challenge helpt je om wat meer bewuster te worden (wat doe ik aan zelfzorg?), om hierin te kunnen groeien, te mogen oefenen en te leren zodat dit iets gaat worden vanuit jezelf. Dat je dit wat meer eigen kunt gaan maken. Het jezelf wat meer mogen gunnen en toestaan. Ik sta deze hele maand wat meer stil over het thema zelfzorg. Zelf weet ik dat het lastig kan zijn om goed voor jezelf te zorgen maar dit wel erg belangrijk is. De zelfzorg challenge begint op 1 november en duurt de hele maand. Ik ga proberen (uitdaging hihi) om de hele maand iets proberen te delen wat ik doe aan zelfzorg. Doe jij ook mee?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ha, muziek is ook een van mijn grote liefdes! Ik ben wel een enorme trance liefhebber:
    Nur Jaber, nine times nine, Anetha, Charlotte de Witte, om maar wat te noemen. Maar ook veel andere muziek zoals Philip Glass en Steve Reich, in die wat meer ‘analoge’ muziek zit wel ook veel herhaling want daar ben ik wel gek op!Ik hoop dat je een heerlijke muziekdag hebt gehad!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)