Zelfzorg is… Je huis gezellig maken

Zorg dat het neerslachtige gevoel niet de overhand krijgt. Maak van je huis een knus, fijn en veilig plekje! Steek wat kaarsjes aan, plaats wat plantjes, bloemen of iets anders wat voor jou sfeervol is en leg een heerlijk zacht dekentje neer. Ook al staat je hoofd er totaal niet naar, je plekje een beetje gezellig maken geeft een goed gevoel. Hoe maak jij jouw plekje een beetje gezellig?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)