Trillend ooglid

Dat moment dat je een vreselijk trillend oog hebt en je denkt dat iedereen het kan zien. Ik heb nu al drie weken lang last van een trillend ooglid. Het is zoooo irritant en ik ben bang dat het nooit meer verdwijnt.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ah wat vervelend. Ik heb dat ook wel eens gehad, maar het ging altijd weer over. Ik kon ook geen direct verband met iets vinden, dacht aan stress, dat vaak veel klachten geeft die erger worden doordat je er dan constant aan denkt. Zo gaat dat bij mij altijd met stress gerelateerde dingen.Hou moed! Ik hoop voor je dat het gauw weer over is en wegblijft!!
    Vriendelijke groet,
    Jann

    • Pfff ja echt vervelend gevoel is dat hè? Wel fijn dat het bij jou altijd weer over is gegaan. Normaal gesproken bij mij ook, zo na een paar daagjes. Maar nu het al drie weken aan de gang is ga je je zorgen maken en haha ja dan lijken de klachten vaak erger. Misschien omdat je er dan inderdaad geregeld aan denkt: “Is het er nog?” Dus probeer ik te denken: “ook dit gaat weer over” maar irritant is het wel 😀 Dank je wel voor je berichtje.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)