2 reacties

  1. Ah wat vervelend. Ik heb dat ook wel eens gehad, maar het ging altijd weer over. Ik kon ook geen direct verband met iets vinden, dacht aan stress, dat vaak veel klachten geeft die erger worden doordat je er dan constant aan denkt. Zo gaat dat bij mij altijd met stress gerelateerde dingen.Hou moed! Ik hoop voor je dat het gauw weer over is en wegblijft!!
    Vriendelijke groet,
    Jann

    • Pfff ja echt vervelend gevoel is dat hè? Wel fijn dat het bij jou altijd weer over is gegaan. Normaal gesproken bij mij ook, zo na een paar daagjes. Maar nu het al drie weken aan de gang is ga je je zorgen maken en haha ja dan lijken de klachten vaak erger. Misschien omdat je er dan inderdaad geregeld aan denkt: “Is het er nog?” Dus probeer ik te denken: “ook dit gaat weer over” maar irritant is het wel 😀 Dank je wel voor je berichtje.

Geef een reactie