Zelfzorg is… Voldoende drinken

Voldoende vocht binnen krijgen vind ik persoonlijk een lastige. Voor mij is dit echt een zelfzorg challenge, ik drink namelijk veels te weinig. En als ik drink is het frisdrank haha. Water vind ik al helemaal lastig om te drinken. Het trekt me niet, vind er niks aan, het “drinkt niet fijn” haha. Liever neem ik cola light; de smaak en het bruisen in je mond gevoel. Omdat ik zelden een dorst signaal/gevoel heb vergeet ik vaak te drinken en krijg zo te weinig vocht binnen. Ik probeer het drinken met een handeling te koppelen zoals: favoriete serie kijken? Drinken erbij. Boek lezen? Drinken erbij. Ga je tekenen? Drinken erbij. Zo creëer ik toch wat drink momentjes over de dag en wordt er minder vergeten.

Vind jij het lastig om voldoende vocht binnen te krijgen? Hoeveel glazen water drink jij per dag? Wat drink jij het liefst?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)