Nog steeds mooi

nog steeds mooi - strip
De eeuwige jojo’er. Maar ik accepteer het steeds meer. Je wordt wijzer met de leeftijd zeggen ze ook wel. Er lijkt de laatste tijd meer ruimte te ontstaan voor het milder naar mezelf zijn. Waar ik voorheen niks leuks van mezelf mocht doen en me ging verstoppen bij overgewicht (want schaamte en jezelf straffen want je hebt je zo laten gaan dus nu mag je niets meer van jezelf etc. en/of bij ondergewicht wilde/durfde/kon ik geen leuke dingen meer doen) mag ik er gewoon zijn, ongeacht hoe zwaar ik ben.  Ik wil gaan leven! Niet langer meer mezelf restricties op te leggen.

Wil ’t uiteindelijk wel weer ietwat eraf hebben (haha zie mij wisselen) maar het hoeft niet meer acuut en extreem te zijn. Ik heb tijd zat!

Vele lieve reacties gehad (hier, op Insta en FB) dank jullie wel💜🙏 dit doet me goed!💜 Toch vond ik het iets te spannend om de foto’s te laten staan, dus heb ik ’t uit het bericht gehaald.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Goed plan! Leven! Milder voor jezelf zijn!! Je bent een bijzonder mens, je hebt een talent, niet iedereen heeft dat. Het maakt je speciaal, probeer er van te genieten. En blijf tekenen!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)