Koekjes

Translate
(Hover with the cursor on the image for English or when on the phone tap and hold the image)

DID life be like… inner-disagreeing on the cookies and switching a lot. (Poor Joost, Am so sorry 😀 xxx lufff you. You can have the cook-“NO YOU CAN’T!” But seriously, you can. It’s ok)

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Mooi die tweetalige tekstballonnetjes!! Zo wordt het steeds beter en handiger! Je kent vast ook het grote dilemma als er nog maar één koekje over is! Wie neemt het laatste koekje! Geef je het vol liefde aan de ander? Staat de ander het dan ook vol liefde af aan jou? Een vriendinnetje en ik deden dan wel het aloude kiezen of delen! De een deelt en dan mag de ander kiezen! Werkt beter met restjes taart dan met koekjes denk ik!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)