What happened?

what happened - comic
We have enough to-do’s in everyday life, so trying to have a day without having to do anything is hard. When I say to myself ‘it’s okay to do nothing and just get through the day’ and I think: yes! I’m spending this day in pajamas on the couch! I end up having a day full of chores and all.

Or when I do spend a whole day lying on the couch I can get feelings like laziness, guilt, thoughts like you need to be productive, you’re not doing enough. It’s never good enough or so. But you know what? You deserve a break. You’re allowed to rest.

Wanneer je besluit om er een rust dag van te maken maar plots de hele dag bezig bent geweest met klusjes, taken, to-do stuff.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)