2020 is almost over

2020 almost over - comic
What happened? It was a complete blank vs. full panic /ptsd mode on, expecting the worst that possibly could happen. Can you relate?

At this time of year there will be a lot of posts with people sharing how much they achieved in 2020 (during pandemic times etc) Everyone has their own achievements but for anyone who needs to hear this, just making through these days is an big achievement!❤ Because really we’re all doing the best we can and because being in a constant state of survival was hard enough. Blessed and thankful we made it thus far.

Tell me what 2020 was for you in six words.
Mine are:
“Dunno, it was a complete blank.”
“Anxiety here, anxiety there, anxiety everywhere.”

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)