Zelfzorg challenge – dag 6

*gaap* Op tijd naar bed gaan. Ik ben een echte nachtuil wat dat betreft en kan tot in de late uurtjes nog van alles doen om het naar bed gaan maar uit te stellen. Heeft misschien ook te maken omdat slapen voor mij niet zo vanzelfsprekend is (veel wakker zijn, slecht in slaap komen, niet kunnen doorslapen, etc.) dus toch proberen om er een ritme in te vinden. Tegenwoordig gaat het op tijd naar bed gaan best goed, alleen het inslaap vallen en doorslapen niet, waardoor ik nog steeds de hele nacht wakker ben geweest haha. Maar het scheelt al of je een hele nacht bedrust hebt gehad of een hele nacht op bent blijven staan en hebt zitten rommelen in huis.

Ga jij vaak laat naar bed? En heeft dat invloed op je slaap?

De maand november staat in het teken van zelfzorg. Meerdere mensen die met zichzelf de “challenge” aan proberen te gaan rondom zelfzorg. Een zelfzorg challenge helpt je om wat meer bewuster te worden (wat doe ik aan zelfzorg?), om hierin te kunnen groeien, te mogen oefenen en te leren zodat dit iets gaat worden vanuit jezelf. Dat je dit wat meer eigen kunt gaan maken. Het jezelf wat meer mogen gunnen en toestaan. Ik sta deze hele maand wat meer stil over het thema zelfzorg. Zelf weet ik dat het lastig kan zijn om goed voor jezelf te zorgen maar dit wel erg belangrijk is. De zelfzorg challenge begint op 1 november en duurt de hele maand. Ik ga proberen (uitdaging hihi) om de hele maand iets proberen te delen wat ik doe aan zelfzorg. Doe jij ook mee?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)