Doemscenario’s

doemscenario strip Je zou denken dat na een miljoenmiljard doemscenario’s in je hoofd en duizend uur aan piekertijd je wel onthoudt wat je wilt gaan zeggen. Hoe bereid jij je voor op een spannende afspraak?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

 1. Ha Sandra,
  Het antwoord op je vraag hoe ik mij voorbereid op een spannende afspraak:…………
  🙂
  met miljoenmiljard doemscenario’s natuurlijk en wel tweeduizend uur aan piekertijd resulterend in paniek en depressies……
  maar ik heb het grote voordeel dat ik dat op het moment supreme allemaal kan uitzetten en ogenschijnlijk spontaan en losjes een voortreffelijke indruk kan maken, die ik vervolgens nooit kan nakomen!!! Lijkt handig en leuk maar is het niet. Hier heb jij verder niets aan dat begrip ik wel, het is meer mijn bedoeling om duidelijk te maken dat ik dat piekeren en het bedenken van doemscenario’s heel goed herken. Daarna klets ik mijzelf als ik niet heel goed oppas een dramatische afgang in.
  Gelukkig werk ik zelfstandig dus komen er niet heel veel spannende gesprekken in mijn leven!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)